Facebook

Video klipovi

STRANICE

KNJIGE

1.Zhou Zihe

2.Kanbun Uechi

3.Kanei Uechi

4.Mario Topolšek

5.Igor Prašnikar

6.Nedjeljko Kalac

7.Namik Dizdarević


UČITELJI

KONTAKT

Karate Klub "Delta"

Podpinjol 2, Rijeka, Croatia

Sportski Centar "Mlaka"

e-mail:dinamik07@msn.com

mob.091/25 15 675


Sportski Centar Mlaka, Podpinjol 2, Rijeka

Karate Klub Delta karate_fizicka_priprema.pdf Uechi ryu.pdf

Na zimske seminare odlazimo u naše najbliže zimovalište Fužine koje pored pravog zimskog ugođaja nude odlične uvjete za boravak i treniranje u Fužinarskoj kući koja nam je dom za vrijeme seminara.

Članovi kata tima KK Delta, Damir Jurić, Alen Hovan i Adnan Jusić nastupili su u sastvau reprezentacije na Europskom prvenstvu za juniore u Lisabonu 2014.g. i osvojili 5.mjesto.

Naš najveći uspjeh je u tome što smo na službenom prvenstvu WKF karatea prvi puta u povijesti izveli Uechi ryu katu.

Uechi ryu karate vježba se u  Hrvatskoj od 1974.g. i 2014.g. obilježila se obljetnica 40 godina Uechi ryu karatea u Hrvatskoj.

Povodom obljetnice održan je ispit za viša majstorska zvanja u klubu gdje su promovirani u majstore karate vještine najvrijedniji čanovi kluba.


Ljetni seminar Selce Zimski seminar Fužine

Ljetni seminari tradicionalna su aktivnost Karate Kluba Delta.

Već treću godinu za redom odlazimo u Selce gdje provedemo 5 dana krajem kolovoza u vježbanju i druženju.

Treninzi se održavaju tri puta na dan.

Cilj seminara je podizanje forme pred jesenski početak treniranja.

Klub se pored redovitog treninga bavi i ostalim aktivnostima koje su zaslužne za uspjeh kluba a to su; natjecanja, seminari, javne prezentacije, putovanja, mediji, literatura itd.

Obljetnica 40 godina Uechi ryua u Hrvatskoj

Trener kluba Namik Dizadrević bio je u Japanu i Okinawi 1985.g. i 1997.g.

Put ga je odveo radi treniranja sa najboljim učiteljima Uechi ryua i natjecanja u Okinawljanskom karateu.

Na tom sportskom i studijskom putovanju prošao je mnoga mjesta važna za povijest Japana, a na Okinawi postojbini karatea vježbao je kod sensei Kanei Uechia 10.DAN Uechi ryu karatea.

Multimedijalni CD "Uechi ryu-stil tigra, ždrala i zmaja", djelo je naših članova. Napravljen je u obliku video knjige koja prezentira Uechi ryu karate bogatim tekstualnim sadržajem, slikama i filmovima.

Ako kliknete na sliku možete pogledati knjigu u pdf formatu, a ako se upišete i postanete naš član dobivate originalni CD  na poklon.


Okinawa 1985.g. i 1997.g.

Namik Dizdarević predsjednik je Karate Kluba Delta i glavni trener. Predsjednik je Karate Saveza Primorsko Goranske Županije od 2010.g. Napisao je nekoliko knjiga na temu karatea. Promiče Hrvatski Uechi ryu karate koji je moderna varijanta tradicionalnog Uechi ryu karatea.

Hrvatski Uechi ryu karate

Hrvatski Olimpijski dan je velika sportska priredba u gradu Rijeci na kojoj svake godine nastupamo u prezentaciji rada našeg kluba. Cijela aktivnost odvija se na korzu gdje prolaznici gledaju naše najbolje karatiste u prezentaciji kata i borbi.

www.karateklubdelta.hr©2016.g. Sportski Centar Mlaka, Rijeka, Croatia Naši kataši na Europskom prvenstvu Multimedijalni cd - rom

Home